GO – Profielinstellingen

Moeilijkheidsgraad: beginner

Leerdoelen

Na het lezen van dit artikel kun je:

  • Wachtwoord wijzigen
  • Taal wijzigen
  • Bepalen of collega’s je via reserveringen vinden

Rechtsboven in http://go.cobundu.com/open je het profiel met persoonsgegevens, voorkeurstaal en wachtwoordinstellingen.

image-20230705-091514.png

Profiel en persoonsgegevens

Alleen-lezen gegevens van de gebruiker, uit IWMS.

Wachtwoord wijzigen

Bij SSO is Change Password niet zichtbaar.

Alleen bij Workplace-inloggegevens.

  • Vul alle velden geldig in
  • Submit wijzigt het wachtwoord

Voorkeuren

Taal, regio en tijdnotatie

Touchpoints zijn beschikbaar in deze talen:

  • Engels
  • Nederlands
  • Frans
  • Duits
  • Zweeds
  • Spaans

Current region heeft geen actieve functie.

Kies je Time format preference voor 24 uur of AM/PM

Kunnen collega’s je vinden?

Tenantstandaard beantwoordt Can colleagues find you? algemeen met Yes/No.

Iedere gebruiker kan dit overschrijven.
Standaard via Studio v1.0 > Settings > Security > privacyinstellingen.

Wat als het antwoord Yes is , standaard of handmatig?

Wat als je niet gevonden wilt worden , standaard of handmatig?

Reserveringen waarvoor jij verantwoordelijk bent, zijn dan vertrouwelijk in Workplace.

  • Niet zichtbaar in Find a Colleague 
  • Nooit zichtbaar op de liveplattegrond; zie Weergeven op personen)
  • Delen kan, maar ontvangers zien geen Book nearby; zie GO – Meldingencentrum)
  • Alle gebruikersreserveringen zijn vertrouwelijk 
  • Asset-beheerder ziet wel alle details; daar geldt geen vertrouwelijkheidseffect

Verbonden apparaten

Als je in de browser ingelogd bent, scan je met de Workplace-app een QR-code om zonder gebruikersnaam/wachtwoord op je telefoon in te loggen.

1. Open http://go.cobundu.com/ Preferences

2. QR code

image-20230705-133507.png

3. Pop-up verschijnt

Info

Code verloopt na 30 seconden; met één klik vernieuwen.

image-20230705-133526.png

4. Open Workplace op je telefoon

5. Login with QR Code

6. Scan de code uit GO

image-20230708-043529.png

Info

Sessie verloopt na 30 dagen sinds laatste activiteit; dan opnieuw aanmelden.