Aquest article explica com transferir els recursos, com ara les plantilles o configuracions d’Advanced Analytics i els informes personalitzats, del vostre compte d’un usuari a un altre.
Introducció
Alguns usuaris poden crear gràfics d’Advanced Analytics, així com plantilles d’informes personalitzats o configuracions d’informes basades en aquestes plantilles, informes nous o anàlisis. Tot i que es poden compartir amb altres usuaris en mode de visualització, aquests no poden editar aquests recursos. Transferir-los permetrà que altres usuaris en siguin els propietaris i els puguin editar, per exemple, en cas que el propietari original deixi l’empresa o sigui traslladat a una unitat de negoci diferent.
Requisits
Necessitareu un usuari superadministrador per utilitzar aquesta funció i només podreu transferir recursos a usuaris administradors del compte.
Com funciona?
Per transferir la propietat d’un recurs, heu de seguir aquests passos:
1. Accediu a la secció de recursos de la configuració del compte
2. Als selectors superiors, seleccioneu l’usuari que actualment és el propietari dels recursos («Usuari d’origen») i l’usuari administrador a qui voleu transferir-los.
Un cop hàgiu seleccionat l’«Usuari d’origen», la llista de recursos s’emplenarà i es dividirà en 6 seccions:
Cada secció mostrarà el nom del recurs i, en el cas de les configuracions d’informes, el nom de la plantilla associada.
3. Podeu seleccionar tots els recursos amb la casella de selecció superior de cada secció o seleccionar els recursos individualment.
4. (opcional) Si seleccioneu «Conserva l’accés», l’«Usuari d’origen» podrà accedir als recursos en mode de visualització després de la transferència.
5. Un cop hàgiu seleccionat tots els recursos necessaris, premeu el botó de transferència superior per transferir els recursos. Els recursos es transferiran i l’usuari receptor en serà el nou propietari.